tryffelsmör med vit tryffel, cremé på jordärtskocka, variation på lök, madeirasås & potatisfondant
Varmrätter
vänerfisk – skreitorsk från norra norge – oxfilé från närkegårdar – entrecote från svenska gårdar – rotsaker betor från gotland & skaraborg viltkorv – adelsåsens vilt
Smörstekt gös (tillbaka när isen släppt och fiskarna kommer ut)
Gratinerade musslor i vitlök
bröd och aioli side order pommes
Entrecote
ankleversmör med portvinsinkokt lök, bakad morot med smör sherryvinäger, råstekt potatis med vitlök & örter, portvinssås
Book Maker Toast
tryffelemulsion, oxe, syrad kål, karamelliserad lök, mozzarella, serveras på focaccia
Skrei torsk
rullad i alger & kål, rostad dillbeurre blanc, julienne på rotfrukter, räkor & pommes duchesse
Bakad rotselleri
sotad savoykål, rotsellericremé tryffelemulsion & smörrostad mandel