Med nässlor- och spenat, fyllda med färskostcreme, bakade primörer och rårört
Varmrätter
vänerfisk – skreitorsk från norra norge – oxfilé från närkegårdar – entrecote från svenska gårdar – rotsaker betor från gotland & skaraborg viltkorv – adelsåsens vilt
Grillat fällmans
Sardellsmör, bakad purjolök, rödvinssås & friterad klyftpotatis
BBQ fläsk ”char siu” med snabbpicklade primörer
Bao bun, vårlök & koriander, friterade glasnudlar och bbqsås
Grillad rostlock med tomat och koriandersalsa
primörer, rödvinssås smaksatt med brynt smör, lime & schalottenlök, krossad gratinerad nypotatis
Stekt gös
Vit och grön sparris, sparrisemulsion, yuzuhollandaise och nypotatis
Lättpanerad vänerabbore
vårprimörer, potatispuré och smörad grön dillsås
grillad oxfilé
Primörer, grönpepparsås och pommes anna