Under sommaren tar vi ett uppehåll med våra take-away luncher och återkommer i oktober

Lunchmenyn kommer att serveras tisdag-fredag mellan 11.30-14.00 och du beställer genom att komma förbi och beställa över disk eller ringa in till vårt Kök & Deli på 0501-39 43 01. Det är endast take away som gäller.

85 kr

Om du har flergångslåda

95 kr

Miljövänlig bambulåda

Råvaror i säsong

Vi tänker hållbart och närproducerat vilket innebär att lunchmenyn kommer att vara levande och flexibel eftersom vi då jobbar med råvaror i säsong och som finns tillgängliga.

Såhär funkar det:
  1. Välj om du vill ha din lunch i en miljövänlig bambulåda eller en flergångslåda som går att panta. Har du köpt en pantbar låda går denna att ta med och byta mot en ny vid avhämtning av din nästa lunch.
  2. Köp till sallad, någon dryck eller kaffe/thé om du vill. Något sött efteråt kommer också att finnas efter tillgång.
  3. Ta med din låda och ät den hemma, på kontoret eller annan plats du vill.
Sillen fixar midda’n

Köp med dig hem, Sillen fixar midda’n, till kvällen måndag-fredag. I lådan ingår en huvudrätt för flera personer (400 – 500 g). Du behöver själv ha t.ex. ris, pasta eller potatis samt sallad hemma. Koka ihop och klart att servera till en hungrig familj.

Affärslunch

Det finns möjlighet att boka affärslunch (minst 15 st) och äta i våra lokaler. Meny efter råvarutillgång, säsong och överenskommelse. Boka genom att ta kontakt på boka@sillochdynamit.se eller 0501-141 80.