Nygräddad meny & brunch

skördefesten 23-25 september har vi en nygräddad meny på kvällarna och lördag har vi en lyxig brunch mellan kl 12-15.

Lyxig till helgen med brunch! Nybakade frallor å croissant, ägg Benedict, ostar, marmelad, nypressad juice, kallskuret och annat gott. Kaffe, te eller varför inte ett glas bubblor till?

Förrätt

Carpaccio på rödbeta penslad med syrlig plommonsås, krondillsbakad purjolök, kålrabbiblommor fyllda med älgörtsmajonnäs & rostade marconamandlar

eller

Jordärtskockssoppa med rökt sidfläsk, höstäpple & krutonger 

Varmrätt

Smörstekt vänergös med lättrökt sentomat, bakad romanesco, potatis- & fänkålsterrine, sandefjordsås smaksatt med gräslök & rom

eller

Timjanbakad rostlock med svamp- & löksauté, pumpacremé, sotad purjolök madeirasås & kålrabbigratäng

Dessert

Välj mellan hemkokt ljummen nyponsoppa med hasselnötsbiskvi & vaniljglass smaksatt med vit choklad eller våra utvalda ostar, marmelad och kex