Skördefest i hamnen …

Hela helgen har vi förutom a la carte på kvällen en trerätters skördemeny med goda drycker till! På lördagen serverar vi vår härliga brunch från kl 12.

DET KALLA
Chark, utvalda ostar från Bryggeriet i Götene och Påverås, skördefestens marmelad 2023, lax, sill, ägghalvor, croissant, scones, lingonbröd, greenshot, virgin mary (säg till om ni vill ha den ”bloody”) nypressad apelsinjuice

DET VARMA
Ägg Benedict, äggröra med lagrad ost och höstsvamp, Croque Monsieur

DET SÖTA
Belgiska våffla med kanelrostat äpple och grädde, Fattiga riddare, Creme Brulee

Brunch kostar 285:- och för barn 20:-/år upp till 10 år

SKÖRDEMENY
Till förrätt har vi har gjort en krämig rödbetssoppa ”Borsjtj” toppad med smetana, saltgurka och nybakat rödbetsbröd till eller ”Carpaccio” med Karl Johan emulsion, jordärtsskockschips, picklad pumpa, friterad grönkål & hyvlad tegel att välja mellan.

Varmrätter att välja mellan är ”Gös” med hummersky,rivet kantarellsmör, picklad fänkål & krämig stompad potatis eller ”Höstlamm” med smörbakad rotselleri, svart vitlökssky, trattkantareller med svartkål & äpple.

Och så till det lilla söta. Här väljer man mellan ”Bakat Fannyäpple” med kolakaka, äppelkaramell & fänkålssorbet eller ”Våra lokala speciellt utvalda ostar” med skördemar

Skördemeny kostar 595:-

boka@sillochdynamit.se eller 0501-14180