Nyårsafton …

Till nyår har vi en take away meny. Du hämtar din kasse laddad med godsaker och en bruksanvisning a la IKEA. Drycker som vi rekommenderar, med och utan alkohol, finns att inhandla på systembolaget.

Till förrätt är det en krämig mandelpotatissoppa med kungskrabba, salladslök toppat med tryffel. Varmrätten består av oxfilé med brynt rotselleri, vinägersky, skogssvamp och pommes Anna. Avslutningsvis en himmelsk dessert bestående av chokladmousse, vispad crème brûlée, hallon och brynt smörkaka.

Drycker att inhandla från systembolaget:

För er som föredrar alkoholfritt ser inköpslistan ut så här: Leitz Eins Zwei Zero art.nr 1968 till förrätten. Till varmrätten Nigrum art.nr 1925 eller en alkoholfri mörkare öl. Ingrid Marie Äppelmust med art.nr 1993 passar finfint till desserten.

Alternativet med alkohol ser ut så här: Till soppan en frisk och torr riesling Kung Fu Girl art.nr 2690 eller en Esplanad lager. Baron de Ley 2015 art.nr 2768 till varmrätten, det finns bara 12 flaskor kvar idag så det kan vara idé att göra ett snabbt inköp eller förbeställa. Till desserten Nederburg Noble Late Harvest art.nr 2741. Här kan man även köpa med sig en bit ädelost eller annan god ost hem och ha till resterna, om det blir några, av dessertvinet.

Avhämtningsmenyn 375:-

Välkomna det nya året på restaurangen

vi öppnar kl 18 och serverar en specialkomponerad 7 rätters meny av ren kärlek. Till dessa ädla råvaror har vi komponerat ett dryckespaket av speciellt utvalda drycker.

boka@sillochdynamit.se eller 0501-14180