Sensommaren är här….

…. och det skördefest helgen 29-30 september! På lördagen serverar vi vår härliga brunch från kl 12 och hela helgen har vi förutom a la carte på kvällen en trerätters skördemeny med goda drycker till!

Till förrätt har vi har gjort en krämig rödbetssoppa ”Borsjtj” toppad med smetana, saltgurka och nybakat rödbetsbröd till eller ”Carpaccio” med Karl Johan emulsion, jordärtsskockschips, picklad pumpa, friterad grönkål & hyvlad tegel att välja mellan.

Varmrätter att välja mellan är ”Gös” med hummersky,rivet kantarellsmör, picklad fänkål & krämig stompad potatis eller ”Höstlamm” med smörbakad rotselleri, svart vitlökssky, trattkantareller med svartkål & äpple.

Och så till det lilla söta. Här väljer man mellan ”Bakat Fannyäpple” med kolakaka, äppelkaramell & fänkålssorbet eller ”Våra lokala speciellt utvalda ostar” med skördemarmelad & knäcke.

Menyn kostar 595:- och självklart har vi satt härliga dryckespaket till.

…. fortfarande värmer solen på uteserveringen. Välkomna ner på något gott att dricka & äta. Är man liten frusen kan man sjunka ner i vår härliga soffhörna inne med något varmt i glasen.