varmrätter

rimmad smörstekt väner/vätternfisk

vit sparris, nässel- och citronhollandaisetoppad med älvdalsrom, dillkokt nypotatis
293:–

sommelieren rekommenderar:
francois crochet sancerre : frankrike
eller
esplanad sahara : skaraborg

smörstekt torsk & brynt soyasmör

primörer, räkor & puré
310:–

sommelieren rekommenderar:
chablis : frankrike
eller
esplanad sahara : skaraborg

vitlöksgratinerade musslor

pommes & aioli smaksatt med miso och sriracha
255:–

sommelieren rekommenderar:
calvet muscadet : frankrike
eller
esplanad vete : skaraborg

svampbiff på skaraborgsk skogssvamp

pumpacreme friterad kapris och rödvinsås
245:–

sommelieren rekommenderar:
perrin côte du rhône nature: frankrike
eller
esplanad lager : skaraborg

skomakarlåda

mos, oxe, viltkorv, kapris, salladslök, rödvinsås
245:–

sommelieren rekommenderar:
piccini : italien
eller
esplanad winterwarmer : skaraborg

grillad oxe rullad i örter

vårprimörer, rödvinssky, ramslökssmör och pommes anna
335:–

sommelieren rekommenderar:
perrin côte du rhône nature : frankrike
eller
esplanad EPA : skaraborg

vänerfisk – skreitorsk från norra norge – oxfilé från närkegårdar – entrecote från svenska gårdar – rotsaker betor från gotland & skaraborg – viltkorv – adelsåsens vilt