förrätter

s. o. s.

humleinlagd sill, vispat smör, wrångebäck, gubbröra och A-K:s tunnbrödsknäcke
103:–

sommelieren rekommenderar:
esplanad lager : skaraborg
å en egenkryddad snaps : skaraborg

vänerguld

löjrom, smörstekt bröd, vispad smetana, gräslök, picklad rödlök
219:–

sommelieren rekommenderar:
francois crochet sancerre : frankrike
eller
esplanad lager : skaraborg

gratinerad getost

serveras med jordgubbssalsa och späda salladsskott och balsamico vinegrätt
87:–

sommelieren rekommenderar:
cloud factory : n z
eller
esplanad vete : skaraborg

carpaccio på oxe

rullad i örter och rökt chili, späd skott, hyvlad comté, granskottsemulsion, rostade frön
98:–

sommelieren rekommenderar:
markowitsch pinot noir : österrike
eller
esplanad höstlager : skaraborg

rostad tomatsoppa

rostade gråärtor, ört- och vitlökskrutonger och smetana
98:–

sommelieren rekommenderar:
gustave lorentz riesling : frankrike
eller
esplanad vete: skaraborg

vitlöksbröd

65:–

löjrom från vänern – betor från sverige – honung från töreboda
getost från frankrike – skaldjur från norska ishaven – oxfilé från svenska gårdar