IMG_1073_litenVälkommen till Sill & Dynamit.
Nu har vi öppet alla dagar i veckan och serverar god mat från det Skaraborgska skafferiet. Fira världens bästa mamma hos oss! Vi har satt ihop en meny till mors dag som gör alla mammor glada se här:
Mors dags meny
Förrätt
Räktartar med krispiga brödchips, avokadokräm och dillolja.
Varmrätt
Gös med ljuvlig hollandaisesås av brynt smör med pigg örtsallad och dillkokt potatis.
eller
Härlig ört- och parmesanostkryddad kalv med en portvinsås, blomkålspuré, rostad potatis och blancherade vårprimörer.
Dessert
Vit choklad cheesecake med sommrig rabarberkompott och husets jordgubbsplombier.
Pris Mors dags menyn
Två rätter 360:-
Tre rätter 435:-
Givetvis kan mor få ett gott dryckespaket till om hon vill.
Just nu, utöver a la carte menyn, serverar vi dessutom en härlig sammansatt tre-rätters  meny för 435:-  inspirerad av vårens alla goda smaker:
förrätt
monterbar gubbröra av rökt potatis, matjessill, vårlök, picklade rödlök, vaktelägg och en dillkräm
eller
nässelsoppa med bacon, bakat ägg, friterad nässla med bröd
varmrätt
stekt abborrefilé med ramslökslungad potatis och en sautè av sparris, romanesco, vårlök och smörad vitvinsås
eller
örtmarinerat lamm med råstekt potatis, örtsmör och en rödvinsås med tomat örter och vitlök
dessert
bavaroise av manjarichoklad med gräddfilsmousse, krossade drömmar, passionsfruktskräm och vaniljkokt rabarber…….
och med om man så önskar tillhörande, spännande dryckespaket.Välkommen till Sill & Dynamit.
RamslökjajaVi älskar närproducerat och är stolta över vårt Skaraborgska skafferi. Här finns riktiga råvaror av god kvalitet, vintersäsongen borgar för nya goda inspirerande smaker.
Självklart serverar vi vårt eget öl Esplanad, Skål!


 

 


Vårt Nyhetsbrev
Vill du ha recept, nyheter, dryckestips, info om provningar, veta vad som är på gång hos oss och få inspiration kring mat och dryck, anmäl dig här

Namn

E-postadress

 


White guide
”för åttonde året i rad är vi rekommenderade bland Sveriges 600 bästa restauranger”
Kaffe & mat
”av sveriges alla restauranger blev vi utvalda att medverka i Zoegas bok om mat och kaffe”